ABLAKNYITÁS

0
0
0
s2sdefault
Gimnazistáink az Ablaknyitogatón szerepeltek lélekben gazdag ünnepvárást kívánva mindenkinek.

PÁLYAKÉP

0
0
0
s2sdefault
Kilencedikes- és nyolcadikos tanulóink népszerűsítették gimnáziumunkat a pályaválasztási kiállításon.

Nick Vujjicic

0
0
0
s2sdefault
Felsős diákjaink egy része és gimnazistáink a mai napot iskolán kívüli tanulással töltik: a Papp László Budapest Sportarénában Nick Vujjicic tanúságtételét hallgathatják meg Higgy, remélj, szeress címmel. Délután pedig a Hadtörténeti Múzeumba látogatnak. Jó lehet így tanulni, gyarapodni tudásban és lélekben!

OKTÓBER 23.

0
0
0
s2sdefault
Különleges és felemelő pillanat, hogy ma nem külön intézményként, hanem a város gimnáziumai közé fogadva helyezhettük el az emlékezés koszorúját. Iskolánk neve a reményt szimbolizáló zöld színű szalagra íródott.

SZENT MARGIT SZOBOR

0
0
0
s2sdefault
Hamarosan "tető" kerül Szent Margit szobrunk feje fölé. Hálás köszönet érte!!!

ŐSZ LEHULLÓ KINCSEI

0
0
0
s2sdefault
Az ősz lehulló kincsei címmel kiállítás nyílt iskolánk emeleti aulájában. Jöjjenek és gyönyörködjenek az alkotásokban!

BOZSIK PROGRAM

0
0
0
s2sdefault
Fekete Zoltán kollégánk a Magyar Labdarúgó Szövetség díját vehette át azért a kiemelkedő munkáért, mellyel iskolánk ifjú labdarúgóit oly sok szép eredményhez segítette a Bozsik program mérkőzésein. Gratulálunk Zoli bácsi!

VENI SANCTE

0
0
0
s2sdefault
Vasárnap délután a templom előtt vártuk a vakációról visszatérő diákokat és szüleiket. Az 5 órakor kezdődő Veni Sanctéra teljesen megtelt a Szent Mihály templom. A misén Attila atya a legtöbb figyelmet természetesen a legkisebbekre, az 52 első osztályba érkező kisdiákunkra szentelte. A liturgikus részek után az igazgatónő, Turzáné Papp Erika köszöntötte a tanulókat és hozzátartozóikat. Elmondta, hogy az idei tanév nagy változása, hogy iskolánknak már gimnáziumi osztálya is van, így a nevünk is megváltozott. ettől a tanévtől már Szent Margit Gimnázium és Általános Iskola vagyunk.