ABLAKNYITÁS

Gimnazistáink az Ablaknyitogatón szerepeltek lélekben gazdag ünnepvárást kívánva mindenkinek.

PÁLYAKÉP

Kilencedikes- és nyolcadikos tanulóink népszerűsítették gimnáziumunkat a pályaválasztási kiállításon.

Nick Vujjicic

Felsős diákjaink egy része és gimnazistáink a mai napot iskolán kívüli tanulással töltik: a Papp László Budapest Sportarénában Nick Vujjicic tanúságtételét hallgathatják meg Higgy, remélj, szeress címmel. Délután pedig a Hadtörténeti Múzeumba látogatnak. Jó lehet így tanulni, gyarapodni tudásban és lélekben!

OKTÓBER 23.

Különleges és felemelő pillanat, hogy ma nem külön intézményként, hanem a város gimnáziumai közé fogadva helyezhettük el az emlékezés koszorúját. Iskolánk neve a reményt szimbolizáló zöld színű szalagra íródott.

SZENT MARGIT SZOBOR

Hamarosan "tető" kerül Szent Margit szobrunk feje fölé. Hálás köszönet érte!!!

ŐSZ LEHULLÓ KINCSEI

Az ősz lehulló kincsei címmel kiállítás nyílt iskolánk emeleti aulájában. Jöjjenek és gyönyörködjenek az alkotásokban!

BOZSIK PROGRAM

Fekete Zoltán kollégánk a Magyar Labdarúgó Szövetség díját vehette át azért a kiemelkedő munkáért, mellyel iskolánk ifjú labdarúgóit oly sok szép eredményhez segítette a Bozsik program mérkőzésein. Gratulálunk Zoli bácsi!

VENI SANCTE

Vasárnap délután a templom előtt vártuk a vakációról visszatérő diákokat és szüleiket. Az 5 órakor kezdődő Veni Sanctéra teljesen megtelt a Szent Mihály templom. A misén Attila atya a legtöbb figyelmet természetesen a legkisebbekre, az 52 első osztályba érkező kisdiákunkra szentelte. A liturgikus részek után az igazgatónő, Turzáné Papp Erika köszöntötte a tanulókat és hozzátartozóikat. Elmondta, hogy az idei tanév nagy változása, hogy iskolánknak már gimnáziumi osztálya is van, így a nevünk is megváltozott. ettől a tanévtől már Szent Margit Gimnázium és Általános Iskola vagyunk.